طرز تهیه کوفته مرغ

مواد لازم:
یک سینه مرغ، اگر بزرگ باشد یک لیوان لپه و یک عدد پیاز متوسط
اگر سینه مرغ کوچک باشد نصف لیوان لپه و یک عدد پیاز کوچک
یک عدد زرده تخم مرغ، مقداری نمک، رب، زعفران، روغن
مواد داخل کوفته: پیاز داغ، آلو، گردو، زرشک

لپه را میپزیم و با سینه مرغ چرخ میکنیم، نمک و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم، وقتی خمیرمان آماده شد مقداری برداشته و در دست فرم گردی میدهیم و بعد مواد داخلش را میریزیم و با خمیر رویش را می پوشانیم و فرم گردی بهش میدهیم و میگذاریم هر دو طرفش در تابه سرخ شود.

در قابلمه ای ۳ یا ۴ لیوان آب ریخته و میگذاریم با مقداری رب، زعفران، نمک و روغن بجوشد، وقتی جوشید کوفته ها را داخلش قرار میدهیم و میگذاریم ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد، در ساعت دوم کوفته ها را برمیگردانیم تا هر دو طرف به یک میزان در آب بپزند.

از مامان عزیزم متشکرم 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *