طرز تهیه آش آبغوره

مواد لازم:
اشکنه گوشت یا مرغ
بلغور نصف پیمانه
برنج آش نصف پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱/۴ پیمانه
رب ۳ قاشق غذاخوری پر
آبغوره ۱ فنجان
نمک ۲ پیمانه
نعنا خشک ۱ پیمانه
سبزی آش (تره – جعفری) نیم کیلو

اشکنه گوشت یا مرغ رو داخل قابلمه ریخته (اگه اشکنه در دست ندارید یک پیاز متوسط رو خرد کرده و سرخ کنین و مقداری گوشت چرخ کرده یا مرغ چرخ کرده رو باهاش تفت بدید و مقداری زردچوبه اضافه کنین و دو تا ملاقه روغن پخت و پز بهش اضافه کنین و به میزان لازم آب سرد بهش اضافه کنین) بلغور رو که نیم ساعت در آب سرد خیس کرده ایم رو به همراه برنج آش به موادمون اضافه میکنیم وقتی بلغور و برنج آش پختن، لوبیا چشم بلبلی رو که پختیم و سیاهیشو گرفتیم رو اضافه میکنیم و بعد سبزی رو میریزیم، وقتی قل زد رب، آبغوره، نمک، نعنا خشک رو اضافه میکنیم، وقتی آش جا افتاد خاموش میکنیم.

آش آبغوره

خیلی ممنونم از مامان عزیزم 🙂

4 دیدگاه طرز تهیه آش آبغوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *